Mina tjänster

Skräddarsydda behandlingar för dina behov

Jag tror på ett helhetsgrepp gällande muskuloskeletala besvär. Därför kan jag erbjuda hjälp med de delar du behöver hjälp med.

Jag arbetar inte strikt enligt något enskilt koncept då jag tror att mina kunder kräver mer än vad ett begränsat koncept kan erbjuda. Jag plockar in relevanta delar i mitt tjänsteutbud för att skräddarsy behandlingen för just dina behov.

Akut behandling av nyuppkomna eller äldre skador och besvär
Detta innefattar ett grundligt samtal om dina besvär. En gedigen undersökning med syfte att fastställa en relevant diagnos. Relevant och, enligt senaste rönen, effektiv behandling utifrån evidens och beprövad erfarenhet.

Denna behandling kan innefatta arbete på britsen med exempelvis stötvågsbehandling, manipulation, mobilisation, stretch, mjukdelsbehandling, laserbehandling, stabiliserande och korrektiv träning med mera. Allt individualiserat efter just dig och de besvär du har.

Fysträning och korrektiv träning
För dig som vill komma igång med träning för att förebygga besvär eller ändra livsstil. För dig som vill prestera bättre på motions- eller elitnivå inom alla idrotter. Startar alltid med screening för att identifiera nuläget. För idrottare som vill prestera rekommenderas också fystester för att kunna bedöma var energin ska läggas utifrån dina mål.
Screening

En screening kan innefatta från mobilitets- och stabilitetsundersökning, till avancerad stabilitetsundersökning.

Fystester
Fystester måste vara relevanta för din idrotts krav och dina individuella styrkor och svagheter. Utifrån resultaten skräddarsys ett upplägg för just dig som leder dig mot dina mål.
Tillverkning ortopediska fotbäddar
Vid vissa typer av besvär eller ensidiga belastningar kan fotbäddar vara lösningen för just dig. Vi tillverkar dessa på plats och anpassar dem efter dina skor. Du får med dig fotbäddarna direkt vid besöket.

Fyll i formuläret för att kontakta mig

12 + 15 =